Bier binnenstebuiten

Bierkenner David Le Roy vertelt je alles wat je ooit wou weten over bier, maar misschien niet durfde vragen.  Hij neemt je als bierhistoricus op een ludieke manier mee door de biergeschiedenis en veegt hardnekkige mythes van tafel. Met onze bierproeverij leer je niet alleen alles over bier proeven, je krijgt de mogelijkheid om verschillende bierstijlen en smaken te ontdekken. Maak je klaar voor een gezellige avond vol heerlijke bieren en interessante weetjes.

Beers & Bites

Hoe vind je de juiste beer & food combinaties? Hoe creëer de beste pairings? Sofie’s World leert je alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Deze workshops nemen je mee op een culinaire ontdekkingstocht doorheen verrassende beer & food pairings. Ideaal als teambuilding, een leuk idee voor je vereniging, een verrassende insteek voor een verjaardag of de perfecte formule voor vrijgezellenfeestje.

Kaas zoekt bier

Kaas en bier is een hemelse combinatie, dat weten echte foodies al lang. Ze lijken voor elkaar gemaakt. Ontdek in deze workshop alle redenen waarom bier een veel betere partner is voor kaas samen met enkele delicieuze kaas-en biercombinaties, in harmonie en contrast. Speciaal voor de bioweek, maakten we een aantal sublieme biobier & biokaas combinaties

Bierdiner

Bier is één van de meest geraffineerde dranken ter wereld, en hoort absoluut thuis in de culinaire wereld. Onze biersommelier begeleidt het diner op professionele en gepassioneerde wijze. Voor elke gang wordt het bier, de aroma’s, de smaak en de connectie ervan met de ingrediënten en het brouwproces, en de pairing toegelicht. Ook verneemt het publiek hoe je nu eigenlijk bier proeft en enkele leuke weetjes per bier.

Vragen of interesse in een workshop? Aarzel niet om ons te contacteren op bookings@sofiesworld.be.