Tijdens het streekfestival Lekker Westhoeks organiseren we samen met Toerisme Poperinge een speciale variant van Shops & Hops. Je gaat ook nu op stap met Kristel Logie. Kristel is een rasechte Poperingse en gediplomeerd biersommelier van Sofie’s World.

Een uniek traject doorheen Poperinge

Shops en Hops brengt je langs vijf bijzondere locaties in Poperinge. We spreken af om 14u op de Grote Markt. Kristel leert je er aan de hand van een speciaalbier hoe je bier moet proeven. Daarna maak je in L’Heritage kennis met gepassioneerd ijsmaker Bart die bierijs serveert. Shops & Hops wil ook grenzen doorbreken. Bij Atelier DD staat een aromaworkshop op het programma. Hier kom je te weten wat parfum en bier met elkaar te maken hebben. Vervolgens vertelt chocolatier Stijn je hoe je chocolade en bier combineert. Tot slot gaat het richting Hopmuseum. Biersommelier Kristel leert je alles over de herkomst en belang van de hopplant en gidst je langs de hoogtepunten van dit boeiende museum. Afsluiten gebeurt rond 17u met een degustatie van een sterk gehopt streekbier.

Praktisch

Zaterdag 15 en zondag 16 september 2018
Afspraak om 14u aan de dienst Toerisme op de Grote Markt in Poperinge.

Inschrijven kan via de website van Toerisme Poperinge.

Speciale ‘Lekker Westhoeks’ prijs : € 35

Lukken deze data niet voor jou? Wil je Shops en Hops beleven met een groep vriendinnen als vrijgezellenfeest, zoek je een leuke verjaardagsverrassing of wil je een unieke uitstap maken met je vereniging? Contacteer ons via bookings@sofiesworld.be voor een voorstel op maat. Meer info kan je hier nalezen.

Categories: events